NOVINKY

arr3Upozornění !!!Upozornění: středa 6.6.2018 a pátky 8.6.2018, 15.6.2018 a 22.6.2018  je provozovna Jizerská zavřena... arr3Nové potahy Donic 2015/16 již na eshopuNa eshop byly doplněny nové typy Donic Acuda s modrou houbou a bylo doplněno nové Desto... arr3Rozšíření nabídky značek HANNO a REvolution No. 3RACKETSPORT.cz rozšířil nabídku od značek HANNO a REvolution No. 3. Hanno se rozšířilo o nabídku... arr3Nové potahy z katalogu 2015/16 značky Andro již na eshopuV naší nabídce již najdete novou řadu Andro Plaxon a nový ultraměkký Rasant andro® RASANT BEAT -...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 990,00 Kč (39,60 EUR)

KONTAKTY

Miloš Vojáček - RACKETSPORT
Jizerská 328/3
196 00 Praha - Čakovice
tel: +420 603 111 669
fax: +420 283 934356
info(a)tt-sport.cz
+420 266 712 202
Otevírací doba viz Kontakty

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 890,00 Kč (35,60 EUR)
naše cena 270,00 Kč (10,80 EUR)
naše cena 295,00 Kč (11,80 EUR)

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů